Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Brown Veal Stock
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbotten, kalfsvlees, peperkorrels, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wodka, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: