Recept van Francesca Kookt!:
Valentijnsmenu: ribeye met sherry-pepersaus
- Ingrediënten:
- boter, gemalen zwarte peper, groene peperkorrels, kalfsfond, ribeye, sherry, sjalot, slagroom en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, fond, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: