Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Biefstuk van de haas met portsaus en geroosterde sjalotten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bruine kalfsbouillon, demi-glace, haasbiefstuk, olie, peper, port, sjalot en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk: