Recept uit Elzas:
Bloedworst
- Ingrediënten:
- grof zout, kippenbouillon, reuzel, rijst, tijm, ui, varkensbloed, varkensdarm, varkenskop, varkenspoten, varkenszwoerd, witte kool en witte peperkorrels
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- worst
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, spek, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Elzas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel: