Pfälzer varkenspens - pfälzer saumagen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 297 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Xiang zheng rou bing - Gestoomd varkensgehakt met gezouten vis

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gestoomd varkensgehakt met gezouten eendeneieren

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Leeuwenkopgehaktballen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Varkensbuik met sinaasappel en karamelaardappels

Een recept uit delicious. magazine - 2015-01