Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Gebakken aardappelen van Mallorca - frit mallorquí
- Ingrediënten:
- aardappel, groene paprika, kaneel, knoflook, lamsingewanden, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui en wortel
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, gember, groente, kaneelstokje, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, komijn, koriander, kruiden, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode wijn, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Basisrecept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: