Gestoofd ree - capriolo in salmì

Je vindt dit recept op pagina 1116 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild / boter en olie / feestdagen
Bereidingstijd:
195 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Shorba bi djaj - Kippensoep met rijst

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Venkelsalade

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Guancia di maialino brasata alla birra scura - Varkenswang gestoofd in donker bier

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Salade van geroosterde bloemkool & hazelnoten

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem