511 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapeiknoflooklaurierolieparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnrunderbouillonrundvleestijmtomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Tournedos met polenta en groene saus

Ingrediënten:
basilicum, boter, dijonmosterd, droge sherry, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, madeira, mignonnette peper, munt, parmezaanse kaas, peper, peterselie, polentameel, runderbouillon, tournedos, wijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf:

Dunne plakjes rauwe ossenhaas met rucola

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, extra vierge olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Carpaccio

Ingrediënten:
olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Rundercarpaccio

Ingrediënten:
balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, ossenhaas, pecorino, rucola, zout en zwarte peper

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:

Soja-rosbief met zoetzure gember

Ingrediënten:
daikon, gemberwortel, komkommer, mirin, norivel, ossenhaas, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus en zoetzure gember

Keuken:
Oosters
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Carpaccio klassiek

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas en pijnboompitjes

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Haal meer recepten op...