Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lachs in Schalottensahne - Zalm in sjalottenroom
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, duts, riesling, room, sjalot, zalm en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bieslook, bloem, boter, citroen, crème fraîche, dille, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, komkommer, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, vis, water, witte wijn, zalmfilet, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Gemüse! :
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie: