Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Lamsmuis en -halsstuk
- Ingrediënten:
- bloem, ei, lamshalsstuk, lamsmuis, peper, rozemarijn, salie en zout
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje / drinken / aperitief uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit De pastabijbel: