Runderbraciole met kaas en ham

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 310 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Biefstuk in wijnsaus

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Entrecôte à la Bordelaise

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

In bier gesmoord rundvlees

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Farsumauro - Gevulde grote braciole uit Sicilië

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken