Nieren in bordeaux - rognone al vino di bordeaux

Je vindt dit recept op pagina 1001 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Funghi fritti - Gefrituurde paddenstoelen

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Ganzen- of kippenlever

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Supersnelle jus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Gombaleves - Paddenstoelensoep

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten