Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Mossel-preischelpen
- Ingrediënten:
- gemalen kaas, maïszetmeel, mosselen, peper, prei, room, venkelknol, wortel en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Macaron: