Basisrecept uit Arabia:
Shawarmakruidenmengsel
- Ingrediënten:
- kaneel, kardemompeul, kruidnagel, pimentkorrels, witte peper, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Midden-Oosten
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, piment, specerijen, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Arabia:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nootje:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Casa Moro: