Marinades en sauzen voor kebabs en shaslik - Turks

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 399 in De Joodse keuken .

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht
Soort:
marinade

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Couscouskruiden

Een recept uit Michel Hanssen en Bart Nijs - Spice Wise

Specerijenmengsel voor gehaktballetjes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ras el hanout à la Zoubida

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

De allerlekkerste dukkah

Een recept uit Jannie van Vlaardingen