Eend met perziken

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 285 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
115 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eend met vijgen - filetti di anatra ai fichi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Caneton aux cerises / caneton montmorency - Gebraden eend met kersen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Canard a l'orange

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk