Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Gevarieerde hors-d'oeuvre van kreeft - Shao-mai
- Ingrediënten:
- arachideolie, bieslook, boter, donkere sojasaus, gembersiroop, lasagnavellen, sesamolie en sjalot
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- deegwaren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Home made:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Deutsche Küche: