Diner / lunch / voorgerecht uit Pasta:
Wodkaroomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, chili vodka, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, parmezaanse kaas, pruimtomaat, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, ei, groentebouillon, kippenbouillon, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Pasta:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Bijgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem: