Recept uit Margriet kookboek:
Bouillon (pocheervocht) voor vis
- Ingrediënten:
- citroen, laurierblad, peterseliestelen, tijm, ui, water, witte peperkorrels en wortel
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sinaasappel, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Het literaire eetboek:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Jamie's dinners: