Cecilia Lundin en Ulla Karlstrom - Fruit en groenten inmaken

Fruit en groenten inmaken

Een boek van Cecilia Lundin en Ulla Karlstrom

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Fruit en groenten inmaken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Door verse vruchten en groenten op de juiste manier te conserveren kunt u het hele jaar door genieten van lekkers uit de voorraadkast! Maar hoe begint u eraan? Hoeveel suiker moet er in jam? Hoelang kunt u in azijn ingelegde groente bewaren? Hoe werken melkzuurbacteriën optimaal? Dit boek frist de kennis van onze voorouders over inmaakmethoden op. U leest hoe u fruit en groenten kunt drogen, kunt inleggen in olie of azijn, hoe u jam, siroop, chutney of gelei maakt. Ga aan de slag en vul uw kast met heel veel lekkers, zoals rodebessengelei, frambozenjam, gepekelde augurken, pompoenchutney, appelmoes, aardbeiensiroop, pruimen in cognac, pickles van zomergroente, peren in siroop… Proef de heerlijke smaak van zelfbereide conserven!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken