Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Gekoelde wijn met aardbeien
- Ingrediënten:
- aardbeien, citroensap, droge witte wijn, munt en tafelsuiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, champagne, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, kaneel, kaneelstokje, knoflook, kristalsuiker, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, poedersuiker, sinaasappel, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit Jamie's dinners:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Brindisa:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Drinken / cocktails uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: