Ed McCarthy en Mary Ewing-Mulligan - Wijn voor Dummies

Wijn voor Dummies

Een boek van Ed McCarthy en Mary Ewing-Mulligan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Wijn voor Dummies, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De wijngids met een prettige afdronk

Deze nieuwe editie van Wijn voor Dummies staat boordevol wijntips waarmee je snel en gemakkelijk als een echte connaisseur van wijn kunt genieten. Je leest wat de basissoorten wijn zijn, hoe deze smaken, van welke druiven wijn wordt gemaakt en hoe wijnen aan hun naam komen. Er is aandacht voor de laatste trends op wijn gebied, het kopen, verzamelen en beoordelen van wijnen en je krijgt tips over het combineren van wijnen en gerechten. Bovendien maak je een reis door de belangrijkste wijnstreken van Europa en ontdek je de `nieuwe wereld van wijn: Australië, Nieuw-Zeeland, Chili, Argentinië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

Over de auteur Ed McCarthy schrijft regelmatig in Wine Enthusiast en The Wine Journal. Mary Ewing-Mulligan is eigenaar van het International Wine Center in New York.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken