Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Mosselen met pilav-rijst
- Ingrediënten:
- knoflook, kruidnagel, laurier, mosselen, olijfolie, rijst, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit I love groente:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Eten en zo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Kochen für zwei:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek: