Recept uit Sous vide:
Kalfsfond
- Ingrediënten:
- kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsbotten, kalfsschenkel, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Basisrecept uit Portfolio:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit 52 Soepen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Basisrecept uit Bouillon: