Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Gebraden kip met geroosterd knoflook
- Ingrediënten:
- boter, citroen, knoflook, laurier, scharrelkip, tijm, zout en zwarte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, fruit, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, specerijen, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag: