Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kipschnitzels met tomaat & kappertjes
- Ingrediënten:
- bloem, kappertjes, kerstomaat, kipschnitzel, knoflook, olijfolie, peterselie, salie en witte wijn
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Ciao Bella:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: