821 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbleekselderijbloembotereigroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriernootmuskaatolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomtijmuivolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met kammosselen

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, kammosselen, melk, olijfolie, pernod, risottorijst, saffraandraadjes, sjalot, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde kool - choux farcis

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Omelettaart in vijf kleuren

Ingrediënten:
basilicum, boter, champignons, citroen, courgette, ei, knoflook, margarine, mascarpone, melk, nootmuskaat, oranje paprika, oude kaas, paprikapoeder, pesto, peterselie, prei, sambal, sjalot, spinazie, vleestomaat en zwarte olijven

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Kaasballetjes met salade

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, ei, melk, olie, pistolets, pittige kaas en sjalot

Soort:
salade / garnituur / kaas
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Kastanjevelouté met eendenconfit

Ingrediënten:
boter, droge madera, eendenconfit, eendenvet, gerookte bacon, halfvolle melk, hazelnoot, kippenbouillon, prei, sherryazijn, sjalot, slagroom, tamme kastanje, verse tijm en witte port

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

spekforellen

Ingrediënten:
boter, citroensap, forel, kippenbouillon, knoflook, melk, mon chou, ontbijtspek, rozemarijn, sjalot, verse dille, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crespelle fantasia

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, maïzena, melk, romige geitenkaas, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gegratineerde prei

Ingrediënten:
bloem, boter, slagroom, melk, nootmuskaat, ovenfrites, prei, sjalot, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Garnalenragout

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Ravigote

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, dijonmosterd, druivenpitolie, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan laag acyl, kervel, panko, peterselie, sjalot, vermouth-azijn, volle melk, walnootolie en zeekraal

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Gomiti met meirapen

Ingrediënten:
boter, gomiti rigati, ham, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, sjalot en witte meirapen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Bloemkool & Houtskool

Ingrediënten:
auteurkobe desramaults, bloemkoolroosjes, dragonblaadjes, fleur de sel, karnemelk, kokosslagroom, laurier, raapzaadolie, roomboter, sjalot, vlierbloesemazijn, zuring en zwarte peper

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Havermout-kaassoufflé

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, emmentaler, geklaarde boter, gemalen korianderzaad, havermeel, havermout, melk, nootmuskaat, oregano, peterselie, room, salie en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...