Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

De banketbakker

Een boek van Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben

We hebben 324 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De banketbakker, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De banketbakker

Een greep uit de 324 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Abrikozenmeisjes

Ingrediënten:
abrikozen, gedroogd, abrikozenmoes, amandelspijs, bladerdeeg en kristalsuiker

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Marasquinsaus

Ingrediënten:
marasquin, vanillesaus, koud en voedselkleurstof, rood

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Trempeerlikeur

Ingrediënten:
cognac, kirsch, marasquin, marc de champagne, rum, suiker, vanillestokjes en water

Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Fruitcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, ei, gemengd fruit, roomboter, zacht en suiker

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Rondo's of kano's

Ingrediënten:
amandel, amandelspijs, bakpoeder, basterdsuiker, wit, ei, patentbloem, roomboter en zeeuwse bloem

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kokoskoekjes

Ingrediënten:
abrikozenmoes, blanke stroop, bloem, ei, fijne tafelsuiker, kokosrasp, melk en roomboter

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Macarons

Ingrediënten:
amandelpoeder, eiwit, kristalsuiker, poedersuiker, vanillesuiker en water

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Snack of tussendoortje uit De banketbakker:

Gevulde eieren

Ingrediënten:
ansjovis, ei, garnaien, gevulde eieren met garnalen, maggi, peterselie, roomboter, zacht en slagroom

Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Toffees

Ingrediënten:
honing, kristalsuiker, melk, roomboter, slagroom en vanillestokje

Soort:
snoep
Toon alle 324 recepten in dit boek