Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

De banketbakker

Een boek van Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben

We hebben 324 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De banketbakker, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De banketbakker

Een greep uit de 324 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaas-soufflé

Ingrediënten:
bloem, dooier, eiwit, gruyere, geraspt, melk, nootmuskaat, roomboter en slagroom

Soort:
eiergerecht
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Cake

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, wit, bloem, ei en roomboter, zacht

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappel, gekookt, appel, jonagold, augurk, ei, hard gekookt, kalfsvlees, gegaard, mayonaise, sla en ui

Soort:
salade
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Appelcake

Ingrediënten:
abrikozenmoes, appel, jonagold, bakpoeder, bloem, ei, kaneel, roomboter en suiker

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Sachertaart

Ingrediënten:
abrikozenmoes, bloem, chocolade, puur, geschaafd, chocolade, puur, gesmolten, dooier, eiwit, fijne tafelsuiker, frambozenjam, ganache, poedersuiker en roomboter, zacht

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Croquembouche

Ingrediënten:
banketbakkersroom (gele room), soezenbeslag, suiker en water

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Zeeuwse bolussen

Ingrediënten:
basterdsuiker, wit, bloem, citroenzest, gist, kaneelsuiker, roomboter, zacht en water, lauw

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Crème chiboust-taart

Ingrediënten:
banketbakkersroom (gele room), bladerdeeg, cognac, gelatine, grand marnier, italiaans schuim, rietsuiker, rum en water

Soort:
brood en banket
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Babbelaars

Ingrediënten:
azijn, basterdsuiker, bruin, kristalsuiker, roomboter en water

Soort:
snoep
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Saint Honoré

Ingrediënten:
banketbakkersroom (gele room), fonceerdeeg, lange vingers, mokkafondant, mokkaslagroom, soezenbeslag en trempeerlikeur o.b.v. rum

Soort:
brood en banket
Toon alle 324 recepten in dit boek