Cees Holtkamp

We hebben 4 boeken van Cees Holtkamp waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Cees Holtkamp? Registreren is gratis!

Boeken van Cees Holtkamp

Recepten van Cees Holtkamp

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Pommes Dauphine

Ingrediënten:
aardappel, nootmuskaat, roomboter, slagroom, soezenbeslag en zonnebloemolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Mokkaroomijs

Ingrediënten:
dooier, hazelnootpaté, melk, mokkaextract, slagroom en suiker

Soort:
ijs
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Rijstebrij

Ingrediënten:
kaneel, melk, rijst, roomboter, rozijnen, geel, suiker, bruin en vanillestokje

Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Peperkoekhuisje

Ingrediënten:
bakpoeder, diverse snoepjes, garneerglazuur, honing, koekkruiden, roggebloem, water en zeeuwse bloem

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kaasragout

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, ei, gelatine, kaas, zeer oud, geraspt, maggi, mosterd, nootmuskaat, peterselie, roomboter en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kokoskoekjes

Ingrediënten:
abrikozenmoes, blanke stroop, bloem, ei, fijne tafelsuiker, kokosrasp, melk en roomboter

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Sachertaart

Ingrediënten:
abrikozenmoes, bloem, chocolade, puur, geschaafd, chocolade, puur, gesmolten, dooier, eiwit, fijne tafelsuiker, frambozenjam, ganache, poedersuiker en roomboter, zacht

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Cees Holtkamp, Jonah Freud en Ronald Hoeben - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Le gateau battu

Ingrediënten:
bloem, dooier, ei, gist, melk, lauw, roomboter, zacht en suiker

Soort:
brood en broodgerecht
Alle recepten van Cees Holtkamp