394 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisansjovisfiletbieslookbloembotercitroencitroensapeidooiereiwitgerookte zalmknoflookmayonaisemelkolijfoliepaneermeelpeperpeterseliesjalotslagroomsuikertomaatuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van bieten, zachtgekookt ei en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis op olie, bieten, ei, rodewijnazijn, sherry-azijndressing, sjalot, tafelsuiker, waterkers, zeezout en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Individuele tajines met andijvie en gepocheerd ei

Ingrediënten:
andijvie, gerookte zalm, groentebouillon, kippenbouillon, marokkaans brood, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, pecorino romano, scharrelei, turks plat brood, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
tajine / varkensvlees / vis
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:

Eieren gevuld met tonijn huevos rellenos

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, mayonaise light, peper, pimiento uit blik, tomatenpuree, tonijn in blik, zoet paprikapoeder, zout en zwarte olijf

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Eieren in een nest - uova nel nido

Ingrediënten:
ansjovis op zout, artisjokbodem, boter, ei, olijfolie, peper, pijnboompitten, tomatenketchup, verse bladpeterselie, water, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:

Mojama met tomaten, paprika, gehakt ei en olijven

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, kleine olijven, knoflook, mojama, rode ui, rode-wijnazijn, tomatensap, verse bladpeterselie, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...