Hardgekookt ei met gerookte zalm - uova sode con il salmone

Je vindt dit recept op pagina 445 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
picknick / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vis
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pappardelle

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Omelet Base

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Eierpasta

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Gevulde koeken

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker