Hardgekookt ei met garnalen - uova sode con i gamberetti

Je vindt dit recept op pagina 445 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
picknick / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
eieren, kaas en zuivel / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Forel, gegrild "Ribeauville"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Ansjovisboter

Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Mayonaise met haringpuree - ansjovispuree - kaviaarpuree - garnalenpuree - kreeftepuree

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Ansjovisboter - burro all' acciuga

Een recept uit  - De Zilveren Lepel