Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Aardappelsouffle met gerookte paling
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk: