Erwtensoep met stokvis, schuim van sojasaus met peterselie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 121 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zalmfilet

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Groentebouillon

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Geplette aardappelen

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Geroosterde zoete aardappel

Serveersuggestie Geroosterde zoete aardappel