Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Mosselen met citroenroom en peterselie
- Ingrediënten:
- bosui, citroenrasp, citroensap, mosselen, bladpeterselie, slagroom en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Pizza & pasta:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Recept uit Noma:
Recept uit Trattoria:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: