Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 77 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aardappelpizza - pizza di patate

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Stamppot van zoete aardappel met falafel

Een recept uit Isabel

Knoflook-aardappelsoep met Parmezaanse kaas

Een recept uit

Pommes allumettes

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story