421 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisansjovisfiletbladpeterseliebloembotercitroencitroensapeiknoflooklaurierlaurierbladmelkolijfoliepepersjalotspaghettitomaatuivisbouillonwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Geroosterde haring met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, mosterd, olijfolie, panharing en verse peterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / samengestelde boter
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Mousse van gerookte heilbot

Ingrediënten:
citroen, dille, gelatine, gerookte heilbot, gerookte zalm, peterselie, room, sla, visbouillon en viseitjes

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Vismousse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, ei, gerookte forel, gerookte heilbot, gerookte makreel, mon chou, peterselie, sla, slagroom, witte peper en zout

Soort:
vis
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Paling in het groen

Ingrediënten:
boter, citroenmelisse, citroensap, dragon, eidooier, kervel, paling, peterselie, pimpernel, salie, sjalot en zuring

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Viscocktail

Ingrediënten:
ananas, cayennepeper, cognac, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, mierikswortel, peterselie, room, sinaasappel, sla, suiker en zout

Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Russische eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, ei, kappertjes, kaviaar, mayonaise, peterselie, suiker, yoghurt, zout, zoute augurk, zure augurken en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Visterrine

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroen, dille, eieren, peper, peterselie, sjalotje, tomaat, tomatenpuree, vis, visbouillontablet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Gegrillte Meeresfrüchte

Ingrediënten:
calamaretti, citroensap, cocktailtomaten, gekookte aardapelen, olijfolie, peper, peterselie, tarbot, venkel, venusschelpen, zout en zwarte olijven

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Heldere vissoep - ucha

Ingrediënten:
eiwit, laurierblad, laurierbladeren, peperkorrels, ui, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visafval, visfilets en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / vis
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :

Visbouillon

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, laurier, bladpeterselie, poon en tomaat uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Vissoep met cognac - sopa de pescado

Ingrediënten:
cognac, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, pruimtomaat, rode wijn, spaanse ui, verse bladpeterselie, visafval, visbouillon, wortel, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...