Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Gebraden rosbief op z'n Spaans
- Ingrediënten:
- amandelen, kaneel, olijfolie, olijven, rode wijn, rosbief, runderbouillon en tomatenpuree
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge rode wijn, jeneverbes, knoflook, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, ossenstaart, peper, peterselie, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Recept uit De worst story: