Recept uit Eten in Italie:
Kalfslever met balsamico-azijn
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, kalfslever, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, bloem, boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, sherryazijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, witte wijnazijn, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Made in Italy:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Spis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken: