Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, laurierblad, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, selderij, tijm, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Koude keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: