Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Varkenslende met laurier
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peperkorrels, ui, varkenslende en witte wijn
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit 101 ballen:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: