Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, spinazie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Salade:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Francesca Kookt!: