Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Peterselie-kruidensalade
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Meditteraan
- Soort:
- salade / vegan / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Noma:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo: