Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, room, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: