Recept uit Mediterrane Odyssee:
Oesters met een dressing van pernod, sjalot, dragon en olijflolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dijonmosterd, donkere sojasaus, dragon, extra vierge olijfolie, oesters, pernod, peterselie en sjalot
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, room, runderbouillon, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Simpel:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groot handboek koken: