Fonds d'artichauts farcis, froids / Fonds d'artichats en suprise - Koud voorgerecht van gevulde artisjokbodems

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 581 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Römersalat mit Artischocken, Champignons und Parmesan / Romeinse sla met artisjokken, champignons en parmezaanse kaas

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Salade met mayonaise met bleekselderij en ui

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Groenten met koriander - afelia

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Salade van artisjok, champignon en venkel

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel