183 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroensapdragondroge witte wijneigroentebouillonkervelkippenbouillonknoflookkruidenlauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreiroomtijmuiwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met dragon en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, courgette, dragon, kervel, kipfilet, magere room, melk, sjalot, slagroom, tomaten, vermout, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gerookte haring, crème Molette en koolrabi

Ingrediënten:
algenpoeder, bieslook, bosbessen, broodcroutons, canola-olie, ciderazijn, gerookte haring, gerookte makreel, knolselderij, koolrabi, peper, sjalot, slagroom, witte ui en zout

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:

aardappelsalade met mosselen en waterkers

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, droge witte wijn, gemalen zwarte peper, mosselen, nieuwe aardappel, olijfolie, rucola, sjalot, slagroom, suiker, verse bieslook, verse peterselie, waterkers, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Aardpeer uit de oven

Ingrediënten:
aardperen, bieslook, boter, jonge kaas, kerriepoeder, knoflook, peper, sjalotjes, slagroom, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Kappertjessaus met sjalotjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, kappertje, magere room, milde mosterd, peterselie, sjalot, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Ierse oestersoep met mosselen en zeekraal

Ingrediënten:
aardappel, bier, bieslook, bloem, boter, knoflook, mosselen, mosterd, oesters, peen, peper, sjalot, slagroom, visbouillon, zeekraal en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Taglierini met visseneitjes

Ingrediënten:
bieslook, mousserende droge witte wijn, olijfolie, rode visseneitjes, slagroom, taglierini, tomatenpuree en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:

Brandade met kabeljauw en appel

Ingrediënten:
aardappel, appel, bieslook, kabeljauw, karnemelk, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, visbouillon, witbrood en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wortelflan met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bospeen, boter, ei, nootmuskaat, sjalot, slagroom en verse bieslook

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - Allerkerst

Bijgerecht uit Allerkerst:

Linzenpuree

Ingrediënten:
bieslook, dragon, droge witte wijn, gevogeltefond, grove mosterd, knoflook, linzen, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom en zout

Soort:
groente / feestdagen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Roomsoep van eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bieslook, champignons, cognac, courgette, gedroogd eekhoorntjesbrood, gevogeltebouillon, olijfolie, peper, preiwit, sjalotje, slagroom, venkel en zout

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...