Gebakken sint jakobsmossel met schuim van hete bliksem, kleine paddenstoeltjes en creme van dubbelgoud met vleesjus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 139 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Asperges met ham en ei

Een recept uit Betina Oostveen

Asperges met ham en ei

Een recept uit Betina Oostveen

Best gelezen stamppot recepten in 2018

Een recept uit Isabel

Crepinette met lamskotelet

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe