Recept uit NAJAT:
Gedroogd lamsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, lamsfilet, lamsvet, olijfolie, peperkorrels, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- lamsvlees / conserven
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, munt, olie, peper, peterselie, rode ui, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Turks kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Grillen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen: