52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemboterbroodcitroensapfruitgroenteknoflookmelknootmuskaatoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpeterselietijmuivleeswaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Bresaola met ei

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, eidooier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en vlees

Soort:
carpaccio/tartaar / ei/omelet/frittata
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Ravioli - raïola

Ingrediënten:
broodkruim, ei, gaar stoofvlees, kooknat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, snijbiet, spinazie, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje 2 notities

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Vleespastei met pastinaak

Ingrediënten:
appelcider, bladerdeeg, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, pastinaken, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Runderkroketten met dadelchutney

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, eiwit, laurier, nootmuskaat, olie, paneermeel, panko, runderbouillon, rundersukade, slagroom, worcestersaus en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:

Kroketten van runderborst met Aziatische koolsla

Ingrediënten:
aziatische bouillon, banaansjalotten, bleekselderij, bloem, ei, grof zeezout, koriander, limoen, limoensap, munt, olijfolie, palmsuiker, panko, peultjes, rijstazijn, rode chilipeper, rodekool, runderborstvlees, volle melk, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:

Egyptisch gevuld platbrood

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vierge olijfolie, gevogelte, hummus, komijnzaad, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapoeder, platbrood, sumak, vlees, yoghurt, zahtar, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Ham-kaaskroket

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, grof zeezout, melk, olijfolie, panko, parmaham, pecorino, vlees en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food 1 notitie

Recept uit Solo Food:

Troostpasteitjes

Ingrediënten:
boter, donker bier, eidooier, gemberpoeder, belegen kaas, grove mosterd, kruimige aardappels, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, ontbijtkoek, runderriblappen, uien, vlees en wittewijnazijn

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Gnocchi in pot-au-feu

Ingrediënten:
aspergepunten, bloemige aardappelen, bouillon, bouquet garni, doorregen runderlappen, doperwtjes, ei, bloem, grof zout, knoflook, kruidnagels, magere runderlappen, nootmuskaat, olijfolie, ossenstaart, parmezaanse kaas, pastinaak, preien, radijs, runderschenkelvlees, seizoensgroenten, bleekselderij, uien, kruiden, verse tijm, wortels en zwarte peperkorrels

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Gebraden runderborststuk

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, engelse mosterd, halfvolle melk, koolraap, olijfolie, rodewijnazijn, rozemarijn, runderborststuk, ui, wortel, zonnebloemolie en zwartebessenjam

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Zuurkool-komijntaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, eieren, gerookt spek, komijnzaadjes, kruimige aardappels, melk, olijfolie, oude kaas, salie, uien, vlees en zuurkool

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Runderstoofpotje - op 4 manieren

Ingrediënten:
aardappel, bloem, borststuk, ei, grove mosterd, halfvolle melk, kastanjechampignons, laurier, olijfolie, parelgort, rozemarijn, rundvleesbouillonblokje, tomatenpuree, ui, worcestersaus, wortel en zonnebloemolie

Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Champignons, beef wellingtons en crostini’s

Ingrediënten:
ei, bladerdeeg, blauwe bessen, bosvruchtenjam, champignons, eigeel, flat iron steak, grof zeezout, olijfolie, slagroom, ossenhaas, paneermeel, roomboter, serranoham, stokbrood, tijm, knoflook, truffelmayonaise, uien, verse geitenkaas, peper en zout

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Gehaktballen

Ingrediënten:
basilicum, brood, dijonmosterd, eierdooier, gedroogde rode peper, gehakt, knoflook, komijnzaad, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatensaus, ui en vlees

Haal meer recepten op...